maandag 10 oktober 2011

We are the 99 percent

Er gebeurt meer in de wereld dan we te zien krijgen op het journaal en in de media. Daarom even een link gelegd naar zo maar een willekeurige vrouw die niet eens in de VS woont en toevallig Bo heet.

Anders dan op sommige blogs en in artikelen geschreven wordt, is armoede niet altijd de schuld van de mensen zelf, dat is de gebruikelijke dooddoener van hen die ook meteen roepen van eruit gooien en lang opsluiten en aan het werk schoppen. Welk werk?

Nog even rondspelen met ons spaargeld en de good old boys in de EU krijgen dit ook voor elkaar, vrees ik. Daarom schrijf ik het even op. In verband met de toekomst van uw en mijn kleinkinderen.

We Are the 99 Percent - Allow Us to Introduce Ourselves

We are the 99 percent. We are getting kicked out of our homes. We are forced to choose between groceries and rent. We are denied quality medical care. We are suffering from environmental pollution. We are working long hours for little pay and no rights, if we're working at all. We are getting nothing while the other 1 percent is getting everything. We are the 99 percent.Brought to you by the people who occupy wall street. Why will YOU occupy?Link: we arethe99percent

Op tumblr staat veel meer, om een indruk te krijgen hoe de leefomstandigheden kunnen zijn in een land dat door velen nog als welvarend wordt beschouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten