zondag 17 maart 2013

Komt goed

Financieel niet inpasbaar. Die uitdrukking gaat nog bekend worden. Als u bijvoorbeeld iets met het PGB van doen wil hebben. En dan met de gemeente contact zoekt voor een verpleeghulp die u van uw karig inkomen niet zelf kunt bekostigen.
Ik zag de reportage en begon te bedenken hoe ik dat straks ga oplossen. Als ik door de Parkinson om mijn as draai in de huiskamer en misgrijp naar de bij de Aldi ontvreemdde rollator. Komt niet meer goed.

Dan zie je die kop van Wiegel die uit alle macht gaat proberen om de achterkamer te doen openen opdat er maar geen kabinetscrisis komt. Neu, dat moeten we onder ons oplossen, de baantjes moeten behouden blijven. Komt niet meer goed.

En dan Samsom, die zowaar boos wordt op straat, als hij aangesproken wordt op zijn beloftes. Slimmerik die anderen de kastanjes uit het vuur laat halen en zelf op zijn pluche kamerstoel blijft zitten. Zonder verantwoordelijkheid te nemen. Komt ook niet meer goed.

Als we die mensen die het voor ons regelen nu een moreel niet inpasbaar zouden kunnen verklaren door middel van nieuwe verkiezingen. Dan komt het misschien wel weer eens goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten