woensdag 24 april 2013

Regenscherm

Nog even over Daphne, de echtgenote van die tennisser.
Sinds er met betrekking tot het koningslied in #penw werd gerefereerd aan een paraplu openen in iemands reet (sorry, ik citeer slechts) zie ik die griet voor me, terwijl Richard net het bed staat op te maken.
Ik laat de rest aan uw verbeelding over, maar ze heeft het gepikt uit die oude mop over een homo die datzelfde aanbod krijgt, omdat hij iemand te lang aankijkt. Bij die vraag hoort het antwoord:  'Ja en dan langzaam terugtrekken'.

Haar uitspraak 'Het zag er uit als een ontplofte molshoop' na een bevalling mag geschikt worden onder verkeerd gebruik van een uitdrukking, aangezien het woord duidt op een zwaar behaarde doos. Weet zij veel. Als het maar verkoopt. Want dan kan ze weer naar het Boekenbal.

De grote Ewbank beschreef zichzelf dit weekend als een regenscherm in een zeikregen. Golden showers en een ontplofte mol. Daar komen de mooiste liedjes uit voort.

Wat was er nog meer, sinds we het toch over gezeik hebben. De kwestie van naar schaliegas boren, gaat door dankzij de PvdA, die in de verkiezingstijd zwaar tegen was.
De bierbrouwers zijn ook niet blij, dat wordt straks Carlsberg of Sapporo drinken. En dat alles omdat de PvdA in haar maag zit met de strafbaarstelling van illegalen. Van uitruilen komt huilen.

Dan hadden we nog Bram Moskowicz, geschrapt van het tableau. Trefwoord: gelubd.
Maar Bram vindt wel een oplossing, de meest geniale jurist van ons land.

Afbeelding is puur toevallig

1 opmerking: