zaterdag 12 mei 2012

Onvoorzien

Rutte - De twee spraken elkaar volgens de premier na het mislukken van het Catshuisoverleg  niet meer maar hij is er van overtuigd dat zijn band met Wilders onveranderd goed is.
Het klinkt als een echtpaar dat na de scheiding apart van elkaar op de verjaardagen van de kinderen komt. 'We hadden echt niet kunnen voorzien dat dit niet zou lukken.'

Bleker - voorziet dat zijn partij zetels verliest als het Kunduz-akkoord te hard uitpakt voor de potentiële achterban. Ja, dat hadden we al voorspeld. Moet je maar niet buiten de deur eten met Jolande. Tien zetels, met die andere weggemoffelde zes kandidaten zijn ze er al.

Jan Cees de Jager - is vanmorgen ruw ontwaakt met het bericht dat Barroso voorziet dat Griekenland uit de EU gaat. “Als een lid zich niet aan de regels houdt, is het beter dat dat lid vertrekt. Want afspraak is afspraak." Als dat maar ook voor de betaling van de alimentatie (met rente) geldt.

Op 12 juli a.s. begint het zomerreces. Het voorjaarsreces is volgende week afgelopen, dus er zijn twee maanden beschikbaar voor gedachtenwerk en free publicity.
Knevel & Blokhoofd lopen zich al warm, P&W zijn tot september met Riviera-reces.


1 opmerking:

  1. Politieke stukjes... ik lees ze wel hoor maar reageer er niet altijd op wegens een tekort aan kennis over de Nederlandse politiek. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen