woensdag 2 januari 2013

Ik voel niets

Quote: "In Hooglied wordt seks vergeleken met de dood. Je kunt een doodervaring niet uitproberen", zegt Wilkin van de Kamp, die het boek 'Seks zoals God het bedoeld heeft' schreef. Wilkin heeft een lijntje en zo.

Daar gaat hij al de fout in, want er bestaat zoiets als 'la petite morte', zoek het maar op in Google. Maar dat weet Wilkin niet, die heeft geen vak geleerd. Heeft veel boeken, maar daar staan andere dingen in dan in de boeken die u en ik op het nachtkastje hebben staan.


Het is deze week wel raak, want uit een onderzoek zou blijken dat je geen last van hooikoorts meer hebt als je regelmatig masturbeert. Dat gaat niet samen met de stelling van Wilkin, want volgens hem bestaat het werkelijke hoogtepunt alleen binnen het huwelijk.
Slecht nieuws dus voor alle ongehuwden; wat u als Einzelgänger ervaart is dus nep, fake, niet lekker, net zoiets als een krentenbol met boter en appelmoes. Nét niet je dat.

Nu zijn de gehuwden ook niet te benijden, want Wilkin zegt het wel, maar in menig huwelijk schijnt het hoogtepunt te bestaan uit een wip op zondagmorgen. Met vaseline. Hoezo vaseline?
Die smeer je de kruk aan de buitenkant van de slaapkamerdeur, dan kunnen de kleintjes hem niet openmaken.

Bij seks binnen het huwelijk, dat is waar tussen de regels op wordt geduid, is masturberen niet nodig. En elkaar eens lekker met de hand..., bah, viess, foei, daar heeft Wilkin niet in voorzien.

Gezien zijn voorkomen met die Noorse trui en krulletjes krijg ik het vermoeden dat hij heel erg doof gaat worden. Aan beide oren.

En dat alles omdat Gijp over grote Jannenn schreef. Ik noem geen namen, koop dat boekje maar. Het verschil tussen je bent of je hebt 'een lul waar je U tegen zegt' wordt ineens wel duidelijk, qua taal.

Ik ga de ramen lappen.

1 opmerking:

  1. Heerlijk blogstukje... zo droogjes weg maar ondertussen weet je het toch :-))

    BeantwoordenVerwijderen