woensdag 13 juni 2012

Mijn jasje waait weg

Fred de Graaf, voorzitter van de 1e Kamer, vindt dat: Rutte moet wachten met campagnevoeren. Elsevier

Is er wat mis met een camping?
Want:
‘Laat de campagne maar beginnen tijdens het reces, in juli en augustus, dan gebeurt er toch niets in dit land,’ zegt De Graaf

Natuurlijk, want dan zijn ze sufgezopen op de camping en dan is het geheugenverlies groot. Weten ze niet meer wat Rutte en Verhagen deden tijdens de Kunduzcampagne.


'Als hij de verkiezingsstrijd te snel induikt, blijft er niets over van zijn premierschap, want als je de ene dag op de barricaden staat om je eigen partijprogramma uit te venten en de volgende dag als premier van Nederland er even zeven wetten doorheen wilt krijgen, wordt dat lastig'

Ja dat krijg je er van als je steeds weer wat anders verkondigt en aan controversiële onderwerpen wil vasthouden waar je plotsklaps niet meer achterstaat (hoi Hennis en je weigerambtenaar).
Dus oortjes dicht, tralala zingen en een week voor de verkiezingen zeggen dat alleen jij een bekwame bindende factor bent.

'Zoveel partijen in beide Kamers, hallo! Dat is best onhandig,’

Maak een keuze:
a: hij wordt oud, kan geen namen onthouden
b: er iets snel doorjassen gaat met zoveel meningen niet
c: hij zoekt een verhoogde kiesdrempel

"Oh Nederland, let bepaaldelijk op uw zaakje" - Frans Halsema als Joseph Luns, uit Met blijdschap geven wij kennis, met Adèle Bloemendaal en Gerard Cox.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten