donderdag 23 augustus 2012

Daar is ze weer

Het was de bedoeling om tot de verkiezingen niet over politiek te schrijven, maar het blijkt dat we een dolgedraaide minister van gezondheid hebben, die met het vooruitzicht op een plaats in een nieuw kabinet (2e op de lijst van de VVD) al haar plannen die ze er niet doorkreeg dan wel nog moest bedenken, nu als een dolle de markt inwerpt.

Nu wil ze weer dat we straks zelf onze thuiszorg gaan betalen, want duur, want we moeten thuis blijven, want intramuraal is ook te duur. Kunt u het nog volgen wat Edith bedoelt?
Alleen als u echt zelf niet uit het bed kan komen en niemand van de buren bereid vindt om te helpen, dan mag u naar het gemeenteloket.

Mijn advies: als het kan wat geld opzij leggen om straks als het nodig is gewoon een ZZP'ende wijkverpleegster in te huren. Of een thuishulp te zoeken die ook een verband kan wisselen.
Op Edith Schippers hoeft u niet te rekenen, die voert met Henk Kamp de 'Totalwende' uit, als ze straks herkozen worden. Dat u het weet.

U leest natuurlijk pownews niet of geenstijl, maar toch staan er wel berichten die leerzame commentaren hebben. Zoals deze, powned, over het bovenstaande onderwerp. Scheelt mij een hoop blogwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten